Buitenkansje!

Eenmalige sessie in het bos of via Skype.

Win-win een coachingsessie!

Let op: reageer zaterdag 1 of zondag 2 december en maak kans op 1 van de 2 sessies.

Eind oktober startte mijn half jaar deelname aan de Supercoach Academy van topcoach Michael Neill. Geen methode, geen schools gebeuren en ook absoluut geen opleiding in de bekende zin van het woord, maar een ongekend boeiende achtbaan van reflectie, verrijking en verdieping.

In de zes maanden dat ik deelneem aan Supercoach Academy Europe, zal ik niet alleen meerdere weken doorbrengen in Londen, Athene en Praag om daar met andere coaches samen te werken: ik zal ook hier in Nederland mijn skills aanscherpen. En dat betekent -naast mijn reguliere en betaalde coaching- dat ik regelmatig sessies weggeef.

Win een sessie in het bos of via Skype, beide in de week van 3 t/m 7 december.

Coachen doe ik al een tijd met succes, maar het is bij uitstek een beroep waarbij je letterlijk met iedere sessie beter wordt. Dat is ook de reden dat ik gekozen heb voor Michael Neill en zijn kijk op het vak, en dat is ook waarom ik met veel plezier mensen uitnodig om iets te doen wat ze anders misschien niet zouden doen.

Er zijn niet echt voorwaarden verbonden aan je deelname. Je hoeft er absoluut niet helemaal doorheen te zitten en te barsten van de problemen; ook als je met belangrijke keuzes zit of bent vastgelopen in succes, ben je van harte welkom om je op te geven voor een eventuele plek. Alleen nieuwsgierigheid zou ik begrijpen, maar vind ik niet genoeg basis, dus daarmee red je het niet.

Enfin. Mail me, vertel waar je het over zou willen hebben, en vermeld ook even of je in het Amsterdamse bos wil lopen of het via Skype wil doen.

 

Mail me nu & maak kans!

(By the way: ik krijg veel reacties en verzoeken en alhoewel ik vroeger altijd overal antwoord op gaf, heb ik besloten dat niet meer standaard te doen. Als je dus niet binnen enkele dagen iets van me hoort, heb je dit keer niet gewonnen.)