Marnix Pauwels

marnix@marnix.nl

Win AHA!
+ gesprek

Ooit was ik zó verslaafd dat ik aan niks anders meer kon denken en het mijn hele leven beschadigde. Ooit vluchtte ik continu voor pijn, schaamde ik me elke dag kapot voor wie ik was, en gaf ik de wereld de schuld van mijn ellende. Ooit was ik elke dag somber, onzeker, en vol schaamte.

 

En dat is nu allemaal voorbij. Helemaal, compleet.

 

Hoe dat komt? Ik heb ontdekt wat een verslaving wérkelijk is, en hoe ik er zonder enige moeite niet meer in mee hoef te gaan. Ik heb ingezien dat ik altijd 100% mentaal gezond ben geweest, maar het simpelweg… vergeten was! En ik heb weer kennisgemaakt met een deel van mij dat onaantastbaar, liefdevol, veerkrachtig en eindeloos creatief is.

 

En weet je wat? Iedereen heeft toegang tot die bron, dus jij ook!

 

Het staat allemaal in AHA! En dit weekend, zaterdag 9 en zondag 10 december, kun je het winnen.

 

 

Boek plús gesprek!

AHA!

Over het boek.

Wordt je leven bepaald door een verslaving waar je graag mee zou willen stoppen? Heb je al vaker geprobeerd je gewoontes te veranderen, maar lukte het nooit? Ben je klaar voor een frisse start en een compleet nieuwe kijk op jezelf?

AHA! wijst je de weg.

In AHA! lees je waarom verslavingen eigenlijk niet bestaan, en hoe je zonder eindeloze pijn of strijd met je gewoontes kunt afrekenen. Je leert over de vele misverstanden rond dit thema, waar het intense verlangen naar ‘jouw’ middel of handeling vandaan komt, en hoe je ervoor kunt kiezen daar niet meer op in te gaan. Aan de hand van drie heldere inzichten of stappen (Afstand, Herkenning, Aanwezigheid) raak je vertrouwd met de enorme kracht, moed en creativiteit die in je schuilt, en leer je weer vrij te leven.

Het maakt niet uit waaraan en hoe lang je verslaafd bent, als je eenmaal inziet dat je 100% mentaal gezond bent, hoef je nooit meer te gebruiken!

Praten over pijn.

Ik luister.

Sinds een paar jaar praat en mail ik met mensen over hun problemen. Niet als therapeut (want dat ben ik niet) met een patiënt (want dat ben je niet), maar als mens.

Mijn arsenaal? Een leven lang uitbundige ervaring met pijn, schaamte, verslaving, depressie en angst. Dat is nu over, allemaal, hélemaal, en ik kan je uitleggen hoe dat komt, waar ik het precies heb gevonden (jij hebt het ook), en hoe onze (psychologische) ervaringen écht ontstaan.

Als je eenmaal inziet hoe dat werkt, wordt alles anders.

Voor wie is dit de moeite waard? Mensen die:

  • Depressief/somber/opgebrand/onzeker zijn
  • Angstig zijn (eventueel met paniekaanvallen)
  • Verslaafd zijn
  • Last hebben van perfectionisme
  • Veel piekeren, twijfelen en somberen
  • Rust zoeken. Eindelijk
  • Bezig zijn met zingeving
  • Zich stuklopen op ‘spiritualiteit’
  • Iets anders willen horen dan therapiepraat

Boek + gesprek?

Winnen!

Misschien ben je helemaal klaar met je verslaving, je onzekerheid, of het non-stop piekeren over de toekomst. Of misschien gun je iemand een autonoom, vervuld leven, zónder hardnekkige, ondermijnende gewoontes.

Mijn tip: koop AHA! en laat je verrassen door de inzichten die een totaal andere kijk op al je problemen mogelijk maken. Of vul het formulier hieronder in (bedenk zelf maar wat je me wilt vertellen of zeggen) en maak kans op een BOEK + GESPREK van 1, 5 uur.

Over het gesprek: tijdens een persoonlijke ontmoeting of gesprek via Skype, leg ik het fundament uit van mentale gezondheid, hoe de menselijke (psychische) ervaring écht werkt, ik vertel over het ontstaan van gewoontes en hoe ze in stand gehouden worden, én hoe een leven zonder stress en beklemmende angsten en gewoontes mogelijk is. Het gaat niet over positief denken of ontkenning van de realiteit, en ik leer je ook geen trucjes of oefeningen, maar laat je rechtstreeks kennismaken met je aangeboren veerkracht, optimisme en creativiteit.

Ook als je niet verslaafd bent maar veel mentaal worstelt, is het de moeite waard om mee te doen!

Filmpje!

Kans maken op boek + gesprek? Laat van je horen!

1 + 3 =