Skypen?

Win een verhelderend gesprek!

Win een video-coachingsessie!

Vorige week begon ik mijn heftige half jaar Supercoach Academy Europe van de unieke Michael Neill. Geen opleiding in de bekende zin van het woord, maar een intensief proces van reflectie, verrijking en verdieping.

Tijdens de zes maanden dat ik deelneem aan Supercoach Academy Europe, zal ik als onderdeel van het proces mijn skills verder aanscherpen. En dat betekent: coachen, coachen en nog eens coachen. Daarom zal ik -naast mijn reguliere en betaalde coaching- ook af en toe gratis sessies doen.

Deze keer gaat het púúr om Skype. In de week van 12 t/m 16 november geef ik drie gesprekken van ca. 1,5 uur weg.

Er zijn niet echt voorwaarden verbonden aan je deelname. Je hoeft er niet helemaal doorheen te zitten en te barsten van de problemen; ook als je met belangrijke keuzes zit of bent vastgelopen in succes, ben je van harte welkom je op te geven. Alleen ‘nieuwsgierigheid’ is niet voldoende (ook al zou ik het op zich best begrijpen, maar daarmee red je het niet).

Enfin. Mail me, en vertel waar je het over zou willen hebben.

 

Mail me nu & maak kans!

(Ik krijg veel reacties en verzoeken en alhoewel ik vroeger altijd overal antwoord op gaf, heb ik besloten dat niet meer standaard te doen. Als je dus niet binnen enkele dagen iets van me hoort, heb je dit keer niet gewonnen.)