home

Tijd voor een lichter leven?

Daar ben je dan!

Nieuwsgierig (hoop ik), verwachtingsvol (begrijpelijk), en misschien wel met een of meer problemen die je graag opgelost zou zien.

Perfect!

Mijn naam is Marnix, ik ben coach en auteur, en ik help mensen aan een fijner, lichter, relaxter, en zorgelozer leven. Als ik iets voor je kan doen hoor ik het graag.

Mail me.

 

Wat zou je echt, echt, EEEEECHT willen?

Durf je serieus stout te dromen? Of durf je de laatste tijd juist steeds minder? Leef je wel eens stiekem in een heel andere wereld, met een heel andere baan, in een compleet ander ritme? Weet je ergens dat er meer in je zit… maar niet HOE en WAAR je dat moet vinden?

Ik help je op allerlei manieren!

Met coaching

Een écht goede en ervaren coach laat je versteld staan… van jezelf! Misschien zit je met een verslaving, misschien ben je vaak angstig, of misschien voelt het alsof je leven aan je voorbij raast zonder dat je ervan kunt genieten. Misschien heb je nooit bevredigende relaties, en wellicht vind je je baan ruk.

Hoe zou het zijn om dat achter je te laten en met veel meer plezier en zelfvertrouwen verder te gaan? Coaching doet het voor je!

Meer over coaching >>

… met leesvoer

Ik schrijf al vele, vele jaren, en dat is te merken. Naast mijn honderden blogs, schreef ik inmiddels ook 8 boeken. Dus als je op zoek bent naar flink wat inspiratie, ben je nu waar je zijn moet!

Naar de boeken >>

… en een gratis cursus!

Het viel me op dat meer en meer mensen continu bang, gestrest en zorgelijk zijn. Daar help ik bij via mijn coaching, maar ik vond het ook de moeite waard om daar in bredere zin iets aan bij te dragen.

Daarom stuur ik je met veel plezier naar deze pagina met de gratis cursus Vergeet Je Angst >>.

Dat kan creatiever!

Misschien wist je al dat ik coach, en misschien ken je me ook als schrijver, maar ik heb nog meer creatieve carrières gehad…

Hier vertel ik er meer over! >>

Graag gedaan!

All visuals made by Pablo Stanley, for Open Doodles.