coaching

Coaching doet het voor je!

Met een écht goeie coach tegenover je, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Dat moet je maar net willen natuurlijk.

Meer vrijheid, meer plezier, meer geluk, meer lekker. Bah!

Voor wie is coaching?

Voor doodnormale mensen. En voor meer afwijkende figuren. Coaching is er voor iedereen die zichzelf een hogere kwaliteit van leven gunt. Je moet er wel min of meer klaar voor zijn, en je moet er ook in durven en willen investeren.

Wat precies je probleem is maakt niet zo heel veel uit. Als je maar duidelijk het gevoel hebt dat je niet op de huidige manier door wil of kunt gaan, en bereid bent je coach en het proces te vertrouwen.

Algemeen geldt dat coaching een heleboel beperkende ideeën en opvattingen wegneemt, zodat je leven meer dan ooit kan stromen. Ik noem het ‘wakker worden’, en het betekent dat je helderder, frisser en sterker in het leven gaat staan.

Van ellendig tot extatisch.

Mijn klantenkring is extreem divers. Van mensen waarmee het vrij slecht gaat tot mensen waarmee het juist heel goed gaat (en die gewoon nóg meer in vrijheid willen genieten en floreren). Maar wat ze vrijwel allemaal gemeen hebben, is de wetenschap dat het standaard sleuren, trekken, duwen en denken ze niet verder helpt. Dat is een perfect moment om aan mijn coaching te denken.

En beter is natuurlijk om daar ook iets mee te doen. Bijvoorbeeld nu.

Wat kun je verwachten?

Het effect van krachtige coaching is voor iedereen hetzelfde, en toch óók weer totaal anders.

Hetzelfde is de vrijheid van leven, het plezier en de heerlijke eenvoud van elke dag je intuïtie volgen. De variatie zit ‘m in wat je daar precies mee doet, en wat je laat.

Dat is namelijk hélemaal aan jou.

Een paar voorbeelden.

Zelfvertrouwen.

Een volstrekt natuurlijk fenomeen. En iets wat lekker en vanzelf werkt… als we minder in ons hoofd zitten. Zelfvertrouwen is niet moeilijk; je moet het alleen weer in jezelf herkennen.

Creativiteit.

Kunstenaars, muzikanten en topsporters kennen allemaal de staat waarin alles vanzelf gaat. Invallen en ideeeën en ingevingen ontstaan spontaan. Dit heb jij ook in je. Het is pure potentie.

Minder zorgen.

Er is niets dat ik zó vaak hoor als mensen die zich helemaal suf piekeren en continu zorgen maken. Meestal weten ze echt wel dat het niks oplevert, maar kunnen ze er niet mee stoppen. Mijn coaching helpt je daar anders mee om te gaan, stukje bij beetje.

Meer spelen.

Het is best leuk om volwassentje te spelen, maar ook wel ERG serieus en ingewikkeld. Wat nou als je dat pure kinderlijke plezier en die heerlijke nieuwsgierigheid van vroeger weer wat meer ruimte geeft? Het maakt álles een heel stuk spannender en frisser!

Verslaving weg.

Een valkuil voor ons allemaal, ook al zijn de gradaties vaak verschillend. Het kunnen de vele wijntjes of peuken zijn, maar ook je werk, porno, dingen kopen die je niet nodig hebt, of eten. Bewustwording maakt verslavingen overbodig. En ik laat je daar heel direct mee kennismaken.

Minder stress.

Oei, ja, ook een hele dikke en zware. Stress. De druk van ons leven in 2022. Het idee maar te moeten BLIJVEN presteren en indruk maken op alles en iedereen en tóch te falen. En Corona! Stress is funest voor je gezondheid, dus dat willen we duurzaam uit je leven slopen.

Staat jouw ding er niet tussen?

De paar voorbeelden hierboven zijn puur om je een indruk te geven van hoe breed coaching inzetbaar is.

Geloof maar dat ik zo’n beetje elk ding waar mensen mee worstelen wel eens voorbij heb zien komen, én ook weer zien verdwijnen.

Mijn coaching draait om het terugbrengen van JOUW veerkracht en zelfredzaamheid en vermogen met frisse oplossingen te komen voor je shit. Jij zelf dus. Je bent tot veel meer in staat dan je ooit hebt gedacht, en als je dat eenmaal ervaren hebt, kun je álles aan.

Komt goed!

Hoe zit het met dromen en doelen en zo?

 Ja ben ik helemaal voor. Maar niet als ultiem fenomeen, als einddoel. Als je namelijk ECHT vrij wordt in je doen en laten, ben je autonoom en niet meer afhankelijk van resultaat voor je welzijn en geluk. Heerlijk!

Succes wordt dan het bijeffect van hoe je je voelt, en doelen worden dan inspirerend en spannend en leuk, maar niet zaligmakend. Het ultieme doel is je ECHT en duurzaam goed te voelen zonder ook maar iets externs en extra’s nodig te hebben. De rest is dan zalig optioneel.

Leven wordt een prachtig spel!

Popsterren en miljardairs.

Ondanks het feit dat we állemaal weten dat rijkdom en spullen ons niet blijvend gelukkig maken (met dank aan de vele depressieve superrijken), hebben we diep van binnen nooit echt het idee dat dat op ons slaat. Of het kan ons gewoon niet schelen. En dus blijven we achter de externe doelen aanrennen, het ene na het andere.

De juiste volgorde (wat mij betreft) is echter éérst stevig gelukkig worden, en vanuit dat vrije gevoel en die geestelijke rijkdom de wereld veroveren en vijf villa’s kopen. Of gewoon lekker spruitjes telen en een geit melken op die berg in Portugal.

Wat jij wil.

Wat wíl jij?

En waarom zou ik jou kunnen helpen?

Dat is een hele relevante vraag, want je legt je geluk en mentale gezondheid natuurlijk niet in handen van de eerste de beste paljas met een leuk verhaal.

Het is dus goed om te weten dat ik mijn sporen ruimschoots verdiend heb. Met opleidingen en eindeloze (zelf)studie, maar vooral in de keiharde praktijk. En dat is een nogal solide en krachtige combinatie.

Ik coach al jaren en heb ruim over de duizend mensen geholpen.

Een CV vol ellende.

Naast mijn ‘normale’ carrières, heb ik voornamelijk jaren lopen worstelen met duistere buien. Op mijn mentale gezondheids-CV staan dan ook fraaie labeltjes als Verslaving, Depressie en Angststoornis. Yup.

Allemaal dingen die inmiddels al járen tot het verleden behoren en geen enkele rol meer spelen. Als het gaat om belemmerende stemmingen en gewoontes, weet ik dus waarover ik het heb. Dat scheelt, hoor ik vaak.

Hoe en waar zijn de sessies?

In principe kan dat overal ter wereld zijn, digitaal of fysiek (alhoewel de wereld zich daar op dit moment niet echt voor leent). Het grootste deel van mijn coaching vindt online plaats, en dat werkt heel erg goed.

Als je me liever fysiek ontmoet dan kan dat absoluut. We kunnen afspreken op een fijne plek aan de gracht die ik daarvoor regelmatig reserveer, of we gaan het Amsterdamse bos in.

Zeg het maar!

Je nieuwe leven begint met een gesprek.

Als je serieus bent over je wens om speelser, vrijer en lichter te leven, laten we dan vooral snel kennismaken. Mijn coaching en ik zijn niet geschikt voor iedereen dus dat kunnen we maar beter zeker weten. Toch?

Een oriënterend gesprek via Zoom of Skype is zo opgezet (als het wat jou betreft echt face-to-face MOET kunnen we het daar natuurlijk over hebben), en dan weten we allebei beter waar we aan toe zijn.

Vragen staat vrij.

Je kunt me tijdens die kennismaking vragen wat je wilt. Ik trek er graag in elk geval een uur voor uit om zo grondig mogelijk te ontdekken of het voelt als iets wat we vaker willen doen. Dat dat niet altijd gebeurt vind ik geen probleem. Het is juist fijn om dat te weten vóór we met elkaar aan de slag gaan. No hard feelings!

Wil je een online formuliertje gebruiken? Dat vind je hier >>.

En als je me rechtstreeks wil mailen met je favoriete mailprogramma of -app, vind je die mogelijkheid (in gezellig roze) hieronder.

Graag gedaan!

All visuals made by Pablo Stanley, for Open Doodles.