coaching

Coaching tilt je op!

Hoe kom je ein-de-lijk van A naar B? Hoe stop je met iets dat niet gezond voor je is, of hoe begin je juist met iets wat goed zou zijn? Hoe pak je het leven beet en maak je er een wonder van?

Met een ervaren coach tegenover je én natuurlijk jouw bereidheid om te veranderen, kun je loskomen van alles wat je beperkt.

En als je dat wil en nodig hebt, ben ik er voor je. Helemaal en voluit.

Wat wil je?

Waar wil je meer van, en wat wil je juist minder?

Wat wil je versterken, en wat wil je beperken?

Hoe wil je leven, wat is je streven?

Wat moet er blijven, en waar wil je heen?

Wil je het straks, of moet het meteen?

 

Als jij de antwoorden hebt op deze vragen, coach ik je naar de oplossing. En als je geen flauw idee hebt, lossen we dat samen op!

Een heel bevredigend leven

Als je overweegt om te gaan werken met een coach, denk je na over verandering.

 

Je wil heel graag ergens van af, of je wil juist iets leren en ontwikkelen. Misschien ben je afhankelijk van een middel of gewoonte en voel je je daar lullig over, en misschien ervaar je veel angst en stress, en ben je daar klaar mee.

Misschien lijkt het wel alsof het leven aan je voorbij trekt zonder dat je ervan kunt genieten. Of wellicht loop je vast in je werk of je relatie, en heb je behoefte aan krachtige en professionele begeleiding.

Ik help je graag met die verandering en het creëren van een bevredigende toekomst. Mijn specialismen zijn angst en verslaving, maar met vrijwel elke persoonlijke issue die mensen meemaken heb ik wel ervaring.

De afgelopen jaren heb ik meer dan duizend klanten begeleid en laten ervaren dat ze tot veel meer in staat zijn dan ze dachten, en veel meer kunnen verdragen dan ze voor mogelijk hielden.

Dat maakt je bijna onoverwinnelijk!

Mens zijn is ongelooflijk lastig en complex. We willen van alles, we willen er zelfs keihard voor werken, maar diep van binnen spelen er allerlei geheimzinnige processen die dat continu in de weg zitten. En zolang je dat systeem niet uitdaagt en hertraint, blijf je steeds hetzelfde denken en doen.

Samen kunnen we dat fixen.

Wat ik aanbied

Wat ik aanbied is uitermate simpel en helder: jezelf écht en diep leren kennen en van daaruit verder groeien.

Ik creëer de veilige ruimte om de verstopte angsten en overtuigingen aan te gaan die alles voor jou in de war blijven sturen. Niet alleen zorg ik ervoor dat je je op je gemak en begrepen voelt: ik begeleid het complete proces naar vrijheid.

Natuurlijk inspireer ik je, begeleid ik je, en leer ik je vaardigheden en inzichten die goud waard zijn. Hierdoor wordt je leven eenvoudiger, rijker, prettiger, en relaxter, en je ontdekt dat er een wereld aan mogelijkheden bestaat die je waarschijnlijk niet eens kende!

Natuurlijk is er alle tijd en aandacht voor de wensen en dromen die je hebt, en de doelen waarmee de meeste mensen mij benaderen. Denk dan aan fijne dingen als meer geluk, rust, lichtheid, zelfvertrouwen, succes en vervulling, of juist minder angst, stress, zorgen, en verwarring.

 

Het is een uniek proces dat enorm veel vertrouwen en energie oplevert.

Een paar voorbeelden

Zelfvertrouwen

Een volstrekt natuurlijk fenomeen. En iets wat spontaan en vanzelf werkt… als we minder in ons hoofd zitten. Zelfvertrouwen is niet moeilijk; je moet het alleen weer in jezelf herkennen.

Creativiteit

Kunstenaars, muzikanten en topsporters kennen allemaal de staat waarin alles vanzelf gaat. Invallen en ideeën en ingevingen ontstaan spontaan. Dit heb jij ook in je. Het is pure potentie.

Minder zorgen

Er is niets dat ik zó vaak hoor als mensen die zich helemaal suf piekeren en continu zorgen maken. Meestal weten ze echt wel dat het niks oplevert, maar kunnen ze er niet mee stoppen. Mijn coaching helpt je daar anders mee om te gaan.

Minder angst

Ruim 1 miljoen Nederlanders gaan dagelijks gebukt onder bovengemiddeld angst. Vaak wordt hun wereld steeds kleiner, en soms zijn er allerlei gewoontes nodig om de angst te onderdrukken. Ik maak je vertrouwd met angst.

Verslaving weg

Een valkuil voor ons allemaal, ook al zijn de gradaties vaak verschillend. Het kunnen de vele wijntjes of peuken zijn, maar ook je werk, porno, dingen kopen die je niet nodig hebt, of eten. Bewustwording maakt verslavingen overbodig. En ik laat je daar heel direct mee kennismaken.

Minder stress

Ook een hele zware. Stress. De druk van ons leven anno nu. Het idee maar te moeten BLIJVEN presteren en indruk maken op alles en iedereen, en ondanks dat tóch te falen. Chronische stress is funest voor je gezondheid, dus dat willen we duurzaam uit je leven verwijderen.

Hoe en waar zijn de sessies?

In principe kan dat overal ter wereld zijn, digitaal of fysiek (alhoewel de wereld zich daar op dit moment niet echt voor leent). Het grootste deel van mijn coaching vindt online plaats, en dat werkt heel erg goed.

Als je me liever fysiek ontmoet dan kan dat absoluut. We kunnen afspreken op een fijne plek aan de gracht die ik daarvoor gebruik, of we gaan het Amsterdamse bos in.

 

Zeg het maar!

Je nieuwe leven begint met een gesprek

Als je toe bent aan een nieuwe kijk op je oude leven, laten we dan vooral kennismaken.

Een oriënterend gesprek via Zoom of Skype is waarmee het begint (als het wat jou betreft echt face-to-face MOET, kunnen we het daar natuurlijk over hebben), en dan weten we allebei beter waar we aan toe zijn.

Vragen staat vrij

Tijdens de kennismaking kun je me alles vragen. Ik trek er graag in elk geval een uur voor uit om zo grondig mogelijk te ontdekken of het voelt als iets wat we vaker willen doen. Dat dat niet altijd gebeurt vind ik geen probleem. Het is juist fijn om dat te weten vóór we met elkaar aan de slag gaan.

Wil je een online formuliertje gebruiken? Dat vind je hier >>.

En als je me rechtstreeks wilt mailen met je favoriete mailprogramma of -app, vind je die mogelijkheid hieronder.

Graag gedaan!

All visuals made by Pablo Stanley, for Open Doodles.