Deelcoaching

Deel een sessie met familie, vrienden of collega's!

Samen ontdekken en leren!

Geen behoefte aan één-op-één-coaching?

Deel je sessie met anderen!

Eén-op-één-coaching is super krachtig, maar soms is het een goed idee om je sessie te delen. Uit kostenoverwegingen bijvoorbeeld, of omdat het voor betrokkenheid zorgt om sámen in een proces te zitten.

Dankzij Skype, Zoom en Facetime is het mogelijk om live contact te hebben met meerdere mensen tegelijk. Via de webcam (of camera op je smartphone of tablet) kun je samenkomen en samen delen. Ook coaching kan op deze manier perfect worden ingezet.

Je kunt samen een specifiek onderwerp onderzoeken, ideeën delen en leren van wat anderen zien. Meekijken met hoe iemand (live) gecoacht wordt is voor alle betrokkenen leerzaam, omdat veel van onze fundamentele angsten en onrust in iedereen schuilen.

Deelcoaching kan al vanaf 2 coachees, en het maximale aantal deelnemers hangt helemaal van de situatie af.

Hoe werkt het?

Je neemt contact met me op en laat weten met hoeveel mensen je een sessie wil doen. We kiezen een dag en tijdstip (eventueel kun jij een app als datumprikker gebruiken om het beste moment voor iedereen te vinden), en ik geef je vervolgens een link die je kunt delen met de andere deelnemers.

Ik werk voornamelijk met het zeer populaire en gebruiksvriendelijke Zoom, dus ik zal jou en de andere deelnemers vragen de benodigde software te installeren (gratis, en zo gepiept). Zoom werkt op laptops en smartphones en tablets.

Op de dag zelf logt iedereen in vlak voor het afgesproken tijdstip, en de rest wijst zich vanzelf. Ik leid de sessie in, beantwoord vragen, en coach wie gecoacht wil worden. Zoom komt met een ingebouwde chatmodule en ik neem de sessies op, zodat je ze later op je gemak kunt terugkijken en -luisteren. Ook heel handig voor wie de sessie op de een of andere manier heeft gemist!

Een aantal voordelen:

  • Gedeelde kosten
  • Samen door een proces heengaan, samen leren
  • Kies een onderwerp wat de groep aanspreekt en we gaan samen op onderzoek
  • Veilig en betrouwbaar: iedereen kan inloggen vanuit huis
  • Sessie wordt opgenomen en kan later opnieuw bekeken/beluisterd worden
  • Geen verplichting om mee te doen: alleen meekijken mag ook

Interesse in deelcoaching? Vragen? Mail me!