gratis

Pak het maar!

Wie veel maakt, heeft veel te delen. Oh, en dat vind ik ook gewoon leuk om te doen. Daarom: drie gratis dingen waar je je beter van gaat voelen.

Gratis 1

Korte, pittige sessie.

Toen Corona landde en veel mensen zich extra onzeker, bang en kwetsbaar voelden, leek het me waardevol om elke week een paar uur coachingtijd weg te geven.

Het effect van zo’n kleine sessie is vaak groots! Mijn schema voor de komende tijd vind je via de Calendly-link. Voel je vooral welkom om gebruik te maken van deze gratis gesprekjes, want ze blijken keer op keer waardevol en verfrissend.

Je hoeft geen ‘zware’ problemen te hebben, de gesprekken zijn juist gericht op lichtheid, dus als je daar behoefte aan hebt: klikkerdeklik!

Gratis 2

Een cursus tegen angst.

Naast mijn gratis halve uurtjes ‘sinds Corona’, is er nu ook een gratis cursus voor iedereen die bang of zorgelijk of gestrest of slapeloos is. Of alles tegelijk.

Hij heet ‘Vergeet je angst’ en bestaat uit een aantal vrij korte filmpjes die je laten kennismaken met een frisse, alternatieve kijk op angst en onrust.

Wat ik deel en uitleg in de cursus heeft mijn relatie met angst en zorgen compleet veranderd, en ook mijn klanten gebruiken de inzichten voor een steeds vrijer leven.

Er is overigens ook een pure audioversie (of podcastversie).

Klik voor Vergeet je angst! >>

Gratis 3

Een wakker

e-book.

Een pdf van mijn meest recente Nederlandse boek, Wakker.

Uit de officiële omschrijving:

“In Wakker worden de werkelijke krachten achter de menselijke ervaring ontmaskerd.

Het briljante mechanisme dat van moment tot moment onze psychische ervaring aanstuurt en het verschil maakt tussen een angstig en beperkt bestaan, of een vrij, vrolijk en vervuld leven.”

Ik koos Wakker als titel omdat het je helpt bij het proces van spiritueel ontwaken, ofwel de directe herkenning van je ware aard. Dat is ook de kern van mijn coaching.

Wil je een gratis exemplaar van Wakker? Hier is de link naar de pdf. Lees ze!

Graag gedaan!

All visuals made by Pablo Stanley, for Open Doodles.