cursus

Vergeet je angst!

Meer en meer mensen maken zich chronisch zorgen, zijn dagelijks bang en vaak enorm gestrest. Dat kan enorm ondermijnend zijn, en ongelooflijk  ongezond, maar er is heel goed iets aan te doen. Angst is prima te doorzien en te ontmaskeren.

Vandaar deze cursus. Ontdek ze!

Welke angst?

De angst die we voelen als onrust. Als zorgen, stress, ongemak.

De dagelijkse rondzeurende paniekerige uitputtende energie die we continu overal mee naartoe nemen, en die ons leven kleurt.

Die angst.

Herken je dat? Merk je ook dat je steeds minder dingen durft? Wordt je wereld kleiner en je zorgelijkheid groter? Bekijk dan vooral met open blik de filmpjes, of luister naar de audio’s onderaan. Dat zal je goed doen!

De Video’s

1. Disclaimer

2. Introductie

3. Hoe dit werkt

4. Wat bedoel ik met angst?

5. Drie misverstanden

6. De wereld is niet eng

7. Je voelt wat je denkt

8. Hoe angst groeit

9. Paniek!

10. Omgaan met angst

11. Bewustzijn als superkracht

12. Bonus

De Audio’s

En nu?

Voor veel mensen werken de video’s en audio’s al heel verfrissend en verlichtend. Maar misschien wil je wel meer resultaat, meer vrijheid, en meer persoonlijke aandacht?

Laat me je helpen.

Ik heb zelf heel veel ervaring met angst en paniek (maar dat is allang voorbij), en werk ook al jaren met mensen die gebukt gaan onder stress en onrust. Dus als je een meer persoonlijke aanpak en directe begeleiding wil, neem dan contact met me op. De resultaten die ik heb geboekt met mensen die chronisch gestrest en onrustig zijn liegen er niet om. Je kunt echt weer lekker leven, zelfs als je gediagnosticeerd bent en voorzien van allerlei labeltjes.

Als je klaar bent voor bevrijding en lichtheid, hoor ik het graag! Mail me.

Graag gedaan!

All visuals made by Pablo Stanley, for Open Doodles.