Wakker

100% mentaal gezond

Iedereen wakker!

Is stress wel wat het lijkt? En hoe zit het eigenlijk met depressies? Kun je 20 jaar bang of 30 jaar verslaafd zijn en daar van de ene op de andere dag van genezen? Zijn we met z’n allen wel zo in de war als we denken?

In Wakker worden de werkelijke krachten achter de menselijke ervaring ontmaskerd. Het briljante mechanisme dat van moment tot moment onze psychische ervaring aanstuurt en het verschil maakt tussen een angstig en beperkt bestaan, of een vrij, vrolijk en vervuld leven. Ontdek waarom geen enkele omstandigheid je emoties kan bepalen, en dat je altijd 100% mentaal gezond bent geweest… maar dat simpelweg was vergeten!

Wakker is mijn zevende boek, vól voorbeelden uit de praktijk, en het ingedikte en glasheldere resultaat van alles wat ik de laatste jaren leerde over mentale gezondheid. Na gewerkt te hebben met honderden mensen als transformative coach, weet ik inmiddels waar bestendig geluk, liefde, creativiteit en zelfvertrouwen te vinden zijn.

Inhoudsopgave Wakker:

Onderwerpen:

Wakker is een efficiënt, praktisch en helder boek. In algemene zin gaat het over het mechanisme achter de menselijke ervaring; in het bijzonder gaat het over mentaal welzijn, en hoe we verlost kunnen raken van de herrie in ons hoofd en voluit gaan leven, ongeacht de omstandigheden.

Aan de beurt komt onder andere:

  • Waarom lijkt het alsof onze emoties veroorzaakt worden door externe omstandigheden, terwijl dat in werkelijk niet zo is?
  • Wat is een angststoornis eigenlijk (en waarom is-ie niet eng)?
  • Hoe werkt verslaving?
  • Wat is stress, hoe ontstaat het, en hoe raak je het weer kwijt?
  • Waarom zijn tropische vakanties niet leuk?
  • Vervelende collega’s bestaan niet.
  • Gewoontes veranderen kan van het ene op het andere moment.
  • Het grote en soms verwoestende nadeel van labeltjes.
  • Vrijheid is nooit ver weg geweest (en je hoeft er niet hard voor te werken).

Over angst (uit Wakker):

Filmpje!

Waar gaat Wakker over?

Kopen/bestellen.

Wakker is online te bestellen via alle reguliere boekensites en natuurlijk ook bij je plaatselijke boekwinkel. Kijk vooral, ook om te bestellen, op de Wakker-pagina van de uitgeverij!

Op dit moment is nog niet duidelijk in welke fysieke winkels je Wakker kunt vinden.

Meer weten over Wakker?

Misschien heb je vragen over Wakker. Als ze van persoonlijke aard zijn, maak dan gebruik van (het mailadres op) de contactpagina. Zijn je vragen professioneel van aard (omdat je journalist bent of redacteur bijvoorbeeld) of ben je anderszins bezig met promotie en pr, neem dan contact op met www.uitgeverijwater.nl.