12 Oct '04

Separatorvlees.

'... heeft dus niets te maken met mechanisch ontzwoerden, mechanisch ontvetten, mechanisch ontvliezen, mechanisch ontpezen of mechanisch ontbenen van vleesdeelstukken. Het gaat dus uitsluitend over het mechanisch scheiden van restvlees en beenderen.'

Maar wat ís het nou eigenlijk?

Alles wat je bij de slager niet in de etalage kunt leggen, maar met de juiste kruiden uitstékend in een hamburger kunt vrotten. Of een frikadel.

Hoof - 13 October '04 - 11:18

is die 24 uurstaking van u nu nog niet om

peter - 13 October '04 - 13:48

separatorvlees is meer een ‘state of mind”

klauwhamer - 15 October '04 - 12:32


method="post" action="/log/pivot/submit.php#message" id="form">
Name:  
Remember personal info?

Email:
URL:
Comment: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Notify: Yes, send me email when someone replies.  

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.